Ros贸艂 z modzika z ajnlaufem, maczanka do pierog贸w czy p臋cak ze 艣liwkami - to tylko niekt贸re przepisy zawarte w - 艢l膮skim tyglu kulinarnym. W艂a艣nie pojawi艂o si臋 drugie wydanie tej ksi膮偶ki kucharskiej
Dnia opolski portal radio.opole.pl opublikowa艂 artyku艂
pod tytu艂em: "Ros贸艂 z modzika z ajnlaufem, maczanka do pierog贸w czy p臋cak ze 艣liwkami - to tylko niekt贸re przepisy zawarte w - 艢l膮skim tyglu kulinarnym. W艂a艣nie pojawi艂o si臋 drugie wydanie tej ksi膮偶ki kucharskiej",
w kt贸rym pisz膮, 偶e
"Najciekawsze przepisy 艣l膮skie, kresowe i g贸ralskie, kt贸re tworz膮 dziedzictwo kulinarne wojew贸dztwa opolskiego znalaz艂y si臋 w drugim wydaniu ksi膮偶ki pt. 艢l膮ski tygiel kulinarny. Publikacja zawiera b...".
Zach臋camy do przeczytania wiadomo艣ci na stronie portalu radio.opole.pl.