W 20 og贸lnopolskim konkursie Nasze Kulinarne Dziedzictwo-Smaki Region贸w wzi臋艂o udzia艂 56 produkt贸w, a 14 ubiega艂o si臋 o nominacj臋 do konkursu krajowego o nagrod臋 鈥淧er艂y, kt贸ry odbywa si臋 w Poznaniu...

Dnia opolski portal opowiecie.info opublikowa艂 artyku艂 pod tytu艂em: "W 20 og贸lnopolskim konkursie Nasze Kulinarne Dziedzictwo-Smaki Region贸w wzi臋艂o udzia艂 56 produkt贸w, a 14 ubiega艂o si臋 o nominacj臋 do konkursu krajowego o nagrod臋 鈥淧er艂y, kt贸ry odbywa si臋 w Poznaniu...",

w kt贸rym pisz膮, 偶e "W Muzeum Wsi Opolskiej og艂oszono dzi艣 wyniki konkursu na najlepszy regionalny i tradycyjny produkt 偶ywno艣ciowy oraz na najlepsze danie i potraw臋 regionaln膮 i tradycyjn膮. Izabella Byszewska, przewod...".

Zach臋camy do przeczytania wiadomo艣ci na stronie portalu opowiecie.info.