W 20 og贸lnopolskim konkursie Nasze Kulinarne Dziedzictwo-Smaki Region贸w wzi臋艂o udzia艂 56 produkt贸w, a 14 ubiega艂o si臋 o nominacj臋 do konkursu krajowego o nagrod臋 鈥淧er艂y, kt贸ry odbywa si臋 w Poznaniu...
Dnia opolski portal opowiecie.info opublikowa艂 artyku艂
pod tytu艂em: "W 20 og贸lnopolskim konkursie Nasze Kulinarne Dziedzictwo-Smaki Region贸w wzi臋艂o udzia艂 56 produkt贸w, a 14 ubiega艂o si臋 o nominacj臋 do konkursu krajowego o nagrod臋 鈥淧er艂y, kt贸ry odbywa si臋 w Poznaniu...",
w kt贸rym pisz膮, 偶e
"W Muzeum Wsi Opolskiej og艂oszono dzi艣 wyniki konkursu na najlepszy regionalny i tradycyjny produkt 偶ywno艣ciowy oraz na najlepsze danie i potraw臋 regionaln膮 i tradycyjn膮. Izabella Byszewska, przewod...".
Zach臋camy do przeczytania wiadomo艣ci na stronie portalu opowiecie.info.